Üdvözöllek oldalamon, amit azért hoztam létre, hogy megismertethessem minél több emberrel azt a csodás hobbit és művészi foglalkozást amit én magam is nagy örömmel tanultam!

A termékeim mind a precolumbian anyagtechnikával készülnek, saját kezű anyagmegmunkálással és forma kialakítással, majd azok díszítésével. Itt különböző lámpákat és világító kis mécseseket készítek most egyelőre még melyek mind mind tele vannak nyugalom és meditatív érzelmekkel, így a teret olyan hangulattal ruházhatod fel ami igazán különleges.


Világ életemben a kreatív dolgokkal éreztem jól magam, már gyerekkoromtól kezdve rajzversenyeken és egyéb rendezvényeken indultam, de egészen véletlen mikor megismerhettem több mint egy évvel ezelőtt ezt a foglalkozást , oly annyira magával ragadott, hogy éreztem, megérkeztem, bár nem kevés munkával jár, de élvezem minden percét, hisz a két kezem által egy olyan 3 dimenziós munkát, alakot tudok létrehozni ami nem csak kreatív, hanem egyben szemet gyönyörködtető és minden alkalommal egyedi, mert ebben a kétkezű munkafolyamatban, biztos nem sikerül még egy pont ugyan olyat készíteni!

Szerintem ez minden ember vágya! Valami maradandót, valami gyönyörűt alkotni!


 

A webshop karbantartás miatt jelenleg nem üzemel