Gyors szállítás - Akár 5 munkanap

Célunk, hogy a vásárlók minél hamarabb hozzájussanak a rendelt termékekhez, és ezzel is szeretnénk a vásárlók minőségi kiszolgálását erősíteni. Ennek eredményeképpen amennyiben a rendelt termék(ek) a raktárunkban fellelhető, a futár szolgáltatásunkkal az ország bármely pontjára már 3 napon belül megkaphatja a termékeket, ha a rendelés 15:00 előtt beérkezik hozzánk!

Ingyenes szállítás - Országosan 50000 Ft.- felett vagy Budapesti címre 25000 Ft.- felett és 18.00 - 20.00 között.

Hogy vásárlóinknak minél kedvezményesebben szállítási költségeket tudjuk biztosítani, bevezettük hogy 50000 Ft.- összeg felett ingyenesen kiszállítjuk országosan, illetve Budapesten 25000 Ft.- feletti rendeléseket ingyenesen kiszállítjuk 18.00 - 20.00 között. Ebben az esetben vegyék figyelembe hogy a futárnál nincsen váltópénz, nem tud visszaadni.


Ingyenes budapesti átvétel személyesen.

Budapesti Személyes átvétel esetén kérjük mindenképp egyeztessen vagy érdeklődjön az ügyfélszolgálattól az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. emailcímen

Törékeny árukezelés

Minden terméket úgy csomagolunk hogy teljes mértékben megfeleljen a törékeny árukezelésnek, ezen felül a csomagdíj tartalmazza a törékeny árukezelési felárat is. Ennek ellenére kérjük, hogy postai átvételkor minden esetben a futár előtt bontsák ki a csomagot, így ha mégis egy nem várt sérülés lenne, azt még a helyszínen jegyzőkönyvbe lehet venni.

Szállítási módok:
A feltüntetett bruttó szállítási díjak minden költséget tartalmaznak!

Utánvét:
400 Ft+áfa


 

 
MPL Futárszolgálat (Törékeny árukezeléssel)
MPL házhozszállítás esetén az MPL a küldeményt 2 alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzettnek a megrendelésben megjelölt szállítási címen. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, ha a címzett telefonszáma feltüntetésre kerül, az MPL egyeztet a címzettel a második kézbesítés helyéről, és idejéről. Ha a második kézbesítés is sikertelen, az MPL értesítőt hagy, amiben megjelöli azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a címzett átveheti a küldeményt. Utánvétes küldemény esetén a futár részére bankkártyával is lehet fizetni.A vásárolt termékek össz tömege nem haladhatja meg az 10 kg-ot. A webáruház rendszere nem figyelmeztet a súlykorlát elérésére. Erről utólag - a rendelés feladását követően - telefonon vagy e-mailben értesítjük a vásárlókat.

Sérülten kaptam meg a küldeményt, amit átvételkor nem vettem észre. Észrevételemet hol tudom jelezni? Kapok kártérítést?

Abban az esetben, ha a küldemény sérülése vagy tartalmának hiánya a kézbesítéskor nem volt azonnal felismerhető, azt a kézbesítéstől számított 3 munkanapon belül bármely postán személyesen vagy írásban kell bejelenteni. A bejelentéssel egy időben a küldeményt (a tartalmat a teljes belső és külső csomagolással együtt) a Posta rendelkezésére kell bocsátani. A Posta a bemutatott küldemény alapján utólag elkészíti a jegyzőkönyvet. A kárigényt a bejelentéstől számított 30 napon belül bírálják el.


Rendelés státuszai:

A rendelés státuszváltozásairól e-mailen értesítőt küldünk. Ennek segítségével a vásárló is folyamatosan értesül csomagjának aktuális állapotáról. A rendelés státusza a következő módon változik:

1. Függőben lévő - A sikeresen feladott rendelés kezdeti státusza. Miután a vásárló a megnyomta a "Rendelés jóváhagyása" gombot, a webáruház "Függőben lévő" állapottal létrehozza a rendelést, és a feladott rendelésről automatikusan e-mailt küld a vásárló által megadott e-mail címre.
2.1 Feldolgozás alatt - A rendelés következő szakassza amennyiben minden megrendelt termék raktáron van.  
2.2 Beszerzés alatt - Amennyiben a beérkezett rendelésben van legalább egy olyan termék, melynek beszerzése folyamatban van. A feladott rendeléseknél leellenőrizzük, hogy a rendelt termékek raktáron vannak-e. Amennyiben van olyan megrendelt termék, mely elfogyott raktárunkból, akkor kezdeményezzük a termék azonnali beszerzését. A honlapon jelzett szállítási határidők betartásával a rendelés mindaddig ebbe a státuszba marad, míg az összes rendelt termék be nem érkezik hozzánk.
3. Kiszállítás alatt - A csomag kiszállítása folyamatban van. Miután partnerünknek (futár) átadtuk szállítás céljából az előkészítettt csomagot, akkor erre a státuszra állítjuk a rendelést. A rendelés visszamondására ilyenkor már nincs lehetőség.
4. Teljesítve - Csomag átvétele megtörtént. Lezárjuk a rendelést, miután a vásárló átvette a csomagot.

 

 

Szállítási díjak Fizetési mód Súly Szállítási díj
 0-50.000 Ft-ig  Előreutalás, bankkártya, utánvét  0kg - 1kg  2900 Ft.-
     1kg - 2kg  2980 Ft.-
     2kg - 3kg  3150 Ft.-
     3kg - 4kg  3250 Ft.-
     4kg - 5kg  3360 Ft.-
     5kg - 10kg  3600 Ft.-